Contact

Logo_400_png_transparant
De Meerkamp 12
6652EP Druten

Contactgegevens

Indien u zeker wilt weten of de ketting van uw keuze op voorraad is, of dat u vragen heeft over niet getoonde kleuren en of uitvoeringen, dan kunt contact opnemen via het hier getoonde contactformulier of via email: mhlodder@planet.nl. Ook zijn wij bereikbaar op maandag t/m zaterdag per telefoon tussen 9:00 uur t/m 17:00 op mobielnummer 06-53964637.

Veelgestelde vragen

Een bestelling met een totaal gewicht van niet meer dan 250 gram, wordt verstuurd als brievenbuspakketje. de kosten daarvan bedragen € 3.95. U kunt uw pakketje dan volgen met de track en trace service van PostNL. Een zending van meer dan 250 gram versturen wij als aangetekend pakket waarvan de kosten € 6.95 zijn. Het pakket is hierbij voor maximaal € 50.00 verzekerd.

Onze webshop heeft nog geen betaalfunctie, indien wij klaar zijn om de zending te versturen, verzoeken wij u om het bedrag aan ons over te maken op onze rekening bij de ING met IBAN nr: NL38 INGB 0006 2575 82. Uiteraard kunt u dat ook gelijk na uw bestelling doen. Wij garanderen dat, indien iets niet leverbaar blijkt, wij het geld binnen 5 dagen terugstorten

In principe verzenden wij onze bestellingen de dag na ontvangst van de bestelling, afhankelijk van de bezorgfrequentie van PostNL heeft u het dan uiterlijk de 5e dag binnen (bestelling op vrijdag, levering op zaterdag, bezorging dinsdag voor brievenbuspakketjes. De minimale tijd is levering binnen 3 dagen.
Wij versturen de pakketjes echter pas nadat uw betaling is ontvangen.

Net zoals alle gerenommeerde webshops, maken ook wij gebruik van een beschermde omgeving voor de webshop. U kunt dat ook bij ons herkennen aan het slotje bij het webadres.

Na ontvangst van uw bestelling controleren wij eerst onze voorraad, indien wij iets voor u moeten bestellen nemen wij eerst contact met u op. De besteltijd bij onze leverancier is gemiddeld 2 tot 3 weken. Wij willen met u afstemmen of u die extra levertijd acceptabel vindt. Indien dat niet zo is, laten wij de bestelling vervallen. Indien de extra levertijd voor u acceptabel is, vragen wij u het bedrag over te maken. Na ontvangst van het bedrag gaan wij tot bestelling van uw artikelen over.

Nee in principe ontvangt u geen factuur van ons. De combinatie van uw bestelling met de bankafschrijving van uw bestellingsbedrag is het bewijs van de kosten voor de geleverde artikelen.

U kunt een zending retourneren op dezelfde manier als dat u het ontvangen heeft. De kosten van de retourzending zijn voor uzelf en worden niet vergoed. Indien de zending in goede orde is ontvangen, storten wij het bedrag van de aankoop terug.

Reactieformulier

Velden met een * zijn verplicht.

Velden aangegeven met een * zijn verplicht

Wij zullen via email contact opnemen. Indien u telefonisch contact wilt, verzoeken wij u dat aan te geven en uw telefoonnummer te vermelden.